SILK ROAD KEBAB HOUSE

SILK ROAD KEBAB HOUSE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 149 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Silk Road Kebab House. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2022 om 22:04 Soldaten
6 jan 2022 om 9:41 Great food (we had both vegetarian options) and good portion sizes. The delivery guy was also great, I forgot the bell was turned off but he made sure we still got our food.
5 jan 2022 om 11:43 Prijs staat niet meer in verhouding tot de kwaliteit en hoeveelheid. Veel te duur. Jammer, want het eten is in principe goed.
3 jan 2022 om 0:03 Het was weer heerlijk!
26 dec 2021 om 23:27 Delicious food!
24 dec 2021 om 17:36 Kip smaakte alsof er kanker in zat
12 dec 2021 om 19:41 Bestelling niet op aangegeven tijd gebracht maar 2 uur eerder. Zelf weer opwarmen komt de noodles niet ten goede, desondanks erg genoten van oa de goed gevulde dumplins, heerlijk gegrilde lamskoteltjes en sappige kebab. Porties medium. Aanrader!
7 dec 2021 om 19:29 Smaakvolle laghman en "chewy" noedels. Bezorger kwam al na 20min, halfuur eerder dan aangegeven. 1x Laghman + 1x uyghur kebab is niet veel voor de prijs, ik kan er net 2x van eten. Met iets grotere porties wordt het voor mij een standaard adresje!
6 dec 2021 om 23:20 Gerechten smaakvol maar prijs kwaliteit was compleet niet in balans. Veel te duur voor wat te krijgt. echt karig. Eten kwam koud aan en een onderdeel van de bestelling miste, werd een uur later pas nageleverd. Ook dat weer ijskoud. Teleurstellend.
6 dec 2021 om 7:56 Super smaakvol en op tijd bezorgd!
26 nov 2021 om 9:21 Ik heb Nasi met garnalen besteld, ik had om 17:00 besteld kreeg de bestelling na 2 uur later, bezorger moest zoeken waar het Huisnr is, garnalen zijn piepklein en het is schandalig om zo iets te verkopen. Je krijgt weinig voor veel geld. Nooit meer!
20 nov 2021 om 21:28 Eten is echt heerlijk, niks op aan te merken! Maar je kunt misschien beter afhalen dan bestellen, het was zo druk dat de bezorging flink achterliep. Uiteindelijk hebben we het zelf opgehaald (lieve bediening!) en konden we er daarna van genieten.