SILK ROAD KEBAB HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Silk Road Kebab House. Meer weten? Ontdek meer

27 dec 2022 om 20:38 Heerlijk eten en goed warm
23 dec 2022 om 7:10 Het eten is heerlijk en het werd zo snel bezorgd! Binnen 20 minuten heb je superlekkere handgemaakte noedels. Aanrader!
9 dec 2022 om 23:20 De stir fried noodles zijn echt ZÓ ongelofelijk lekker, probeer deze. Echt fantastisch. Hele snelle bezorging ook. Bedankt! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
9 dec 2022 om 21:00 Thomas vond het top (“richting de 8, prijs kwaliteit dan!”). Ik vond het zelf goed, maar eerder een krappe 7. Tom meldt: “veel bot bij het vlees maar smaakt prima”. Al met al een nette score!
6 dec 2022 om 16:09 Really good!
10 nov 2022 om 22:33 The delivery lady ( the staff from the restaurant) extremely rude and can not find the address. Then she shouted to me and asked to come out to where she is , then when I arrived she said she left already since no parking … eventually when I get the
10 okt 2022 om 9:19 Geen eten bezorgd....en ook geen alternatief geboden. Werd opgebeld met de mededeling dat er geen bezorger was...??
25 sep 2022 om 10:12 Very delicious food and faster delivery than expected
23 sep 2022 om 10:39 Very tasty food, well packaged, quickly delivered
8 sep 2022 om 19:28 Food is super yummy, as always, but the prices are crazy. Very expensive! Delivery is a bit slow, but I don’t mind waiting for yummy food.
12 aug 2022 om 21:03 A bit too expensive. Although the shashlik and laghman tasted good. Price compared to the amount of food was not in balance
28 jul 2022 om 23:03 Food is great, as always, but delivery took 2 hours!